Oколувратник за куче кожен Laredo

1.490,00 ден

Oколувратник за куче кожен Laredo. издржлива кожна со елегантна контрастна обвивка. Внесува допир на класа на традиционалниот додаток. Оваа стилска  oколувратник се одликува со акценти на хардвер од кожа и иноксен метал за да се создаде ладно, удобно вклопување со кое вашето кученце ќе изгледа подготвено за што и да ви донесе денот.

  • фина, квалитетна изработка
  • традиционален стил и елеганција
  • Дизајниран да помогне да се истакне вашето кученце.

Oколувратник за куче кожен Laredo

Големина за мали и средни раси – 3 см / 55 см

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/