Ola-за средни папагали

150,00 ден

Комплетна храна за папагали со среден раст како што се Нимфа, Розенколис, Розела и други. Мешавина од просо, сончоглед и витамини! Ги содржи сите есенцијални хранливи материи потребни за врвно здравје и оптимален раст.

Пакување од 800 гр.

Категорија: