Kreker za papagal za perduvi bird Feather Care

290,00 ден

Оваа крекер Feather Care за папагали варијанта содржи витални витамини, минерали и есенцијална аминокиселина метионин за оптимална поддршка на митарењето.

Крекер за средни и големи папагали ветува природен вкус и е добредојдена промена во исхраната на вашите папагали. Mешавината од зрна во три слоја им нуди на птиците екстра долго уживање со грицкање.

Збогатен со есенцијални витамини и направен без додаден шеќер. 

  • нега на пердуви – поддршка на митарењето.
  • за средни и големи папагали
  • Есенцијални витамини и минерали
  • Без додаден шеќер
  • Природни суровини со висок квалитет

Произведено во Германија