Крекер за тигрицa папагал со портокал и кајсија

150,00 ден

Крекер за тигрицa папагал со портокал и кајсија:  Крцкавите стапчиња се специјално дизајнирани за тигрици и мали птици и импресионираат со нивните висококвалитетни природни состојки.

  • Есенцијални витамини и минерали
  • Рафинирано со портокал и кајсија
  • Формула без шеќер
  • Три вкусни слоеви
  • Природни суровини со висок квалитет
  • Помага при нега на клунот.

Произведено во Германија

Популарниот Kräcker® со вкусни овошја ветува чист вкус и е добредојдена промена на менито.

Шифра: 21254 Категорија: