храна за тигрица OLA

160,00 ден

Храна за тигрица OLA Budgerigars Food е комплетна храна за папагали со мал раст.

Мешавина од просо и витамини. Ги содржи сите основни хранливи материи потребни за добро здравје и оптимален раст.

Пакување од 800 гр.

15 на залиха

Категорија: