Pet dispenser – feeder Dea – Хранилка од 3-литри

950,00 ден

Pet dispenser – feeder Dea – Хранилка од 3-литри:  е совршено прилагоден и за храна и за вода,  дизајн на автоматскиот проток на гравитација. Едноставно ротирајте го диспензерот во еден правец, храна и другиот начин за вода.

прилагоден и за сува храна и за вода,

висококвалитетна пластика, нетокснична, без БПА, безбедна, совршена грижа за вашето сакано милениче. Силен – издржлив против паѓање

  • Лесно за чистење– може да се поделат, може да се исплакнете директно со чиста вода
  • Со ергономски стисок и нелизгачки стопери
  • Достапни се различни бои

3 литри

Произведeно во Италија

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/mangiare-e-bere-per-gatti/dea-dispenser/

Шифра: dea dispenser 3 liters Категорија: