Пресувана коска за куче + пилешко месо, голема

330,00 ден

Пресувана коска за куче + пилешко месо, (Large):   Овој јазол за џвакање е и вистински деликатес за вашето куче. Бидејќи висококвалитетните ДЕЛИ ЏАВАЊА направени од сушена говедска кожа се цврсто обвиткани во чисто пилешко! Бидејќи вкусната закуска содржи малку маснотии и ги тренира мускулите за џвакање, таа е идеална како здрав додаток на секојдневната храна.

  • Направено од чиста сурова кожа, со пилешко
  • Иновативна технологија на завиткување за екстра долга забава со џвакање
  • Без вештачки засилувачи на вкус
  • Без бои, без супстанци за конзерванси
  • Идеален за големи кучиња, големина L
  • Помалку од 4% масти

Произведено во Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

5 на залиха

Категорија: