Puppy anti chew сперј против гризање џвакање

980,00 ден

Puppy сперј против гризање џвакање. Формулиран со есенцијално масло од еукалиптус, спреј за против џвакање помага да се одврати вашето куче да ги џвака чевлите, облеката и мебелот.

  • Природен екстракт од масло од еукалиптус
  • Горчлив вкус кој кучињата не го сакаат
  • 100% безбедно

Произведено во Франција, 200 ml

Спреј  Puppy Anti Chew е формулиран да биде двојно погорчлив.

БЕЗБЕДНО ЗА КОРИСТЕЊЕ:

  • Мебел
  • Чевли
  • Електрични кабли
  • Завеси

– Испрскајте ги местата на кои им е потребна заштита. Горчината на производот веднаш го спречува кучето да џвака.

Професионално фомулиран! Долготрајна формула без алкохол: Работи подолго од формулите на база на алкохол кои испаруваат додека алкохолот се суши.

Повеќе инфо: https://www.francodex.com/en/our-products/anti-chewing?linkback=/en/our-products/categorie-en/dog/behaviour