Purina hrana za macinja mali do 1 godina Kitten

85,00 ден

Во Purina PRO PLAN, нашиот тим од нутриционисти и стручни ветеринари применува врвна наука за да ги развие нашите најнапредни и најефикасни комбинации на хранливи материи за вашата мачка.

Овие рецепти помагаат да се обезбедат вредни придобивки, како што се висока сварливост и висока апсорпција на хранливи материи за поддршка на природната одбрана на вашето маче.

  • комплетна храна за мачиња, парчиња со мисирка во сос
  • помага во поддршка на здрав развој на мозокот и видот
  • помага во поддршка на здрави коски и мускулен раст
  • здрав развој поддржан од профилот на хранливи материи прилагоден на фазата на раст
  • исхрана заснована на наука развиена со ветеринари на purina

Повеќе инфо: https://www.purina.co.uk/cat/cat-food/product-proplan-healthy-start-wet-kitten-turkey-in-gravy

Категорија: