Sad za kucinja Diamonds collection 0.55L

720,00 ден

Премиум асортиман на чинии од нерѓосувачки челик што не се лизгаат. Надворешно врежано со дијамантски ефект. Обоен ентериер со керамички ефект и лесен за чистење. Сад за кучиња отпорен на лизгање.

  • дијамантски ефект, нерѓосувачки челик (инокс)
  • отпорен на гребење
  • силиконска основа против лизгање
  • изгледа оригинално

Капацитет: 0.55 л

Овој сад за кучиња вклучува гумена основа на дното што го спречува да се движи садот додека вашето куче јаде. Вашиот куче не може да го турка садот низ собата, или да го растури.

Категорија: