Set za dentalna nega kucinja i macinka so eukaliptus

980,00 ден

Сетот содржи паста за заби од еукалиптус, четка за заби двострана и мала силиконска четка за на прст.

Редовното миење на заби со ензимската паста за заби спречува формирање на дентален плак и забен камен. Го да се елиминира лошиот здив и да се отстранат остатоците од храната.

Комбинацијата на ензим и калинка, извор на витамин Ц, го ограничува присуството на бактерии. Калциум карбонат е нежен абразив кој ефикасно ги чисти забите.

  • спречува формирање на дентален плак и забен камен
  • елиминира лошиот здив, ограничува присуството на бактерии
  • со еукалиптус
  • комплетен сет, паста за заби 70гр, четка за заби двострана, и силиконска четка за на прст.

произведенo од Лабораторија na Francodex – Франција

Повеќе инфо:  https://www.francodex.com/en/our-products/enzymatic-toothpaste?linkback=/en/our-products/categorie-en/dog?p=4