Средство за чистење од домашни миленичиња Get Off

980,00 ден

Детергентот 3 во 1 е специфичен производ за чистење за внатрешна и надворешна употреба. Го неутрализира мирисот и ги одвраќа миленичињата да гo користи истото место. Средство за чистење од домашни миленичиња – Get Off:

специјално формулиран за дамки од урина
  • Чисти
  • Дезинфицира
  • Детергент против мириси

500 мл

Ги отстранува лошите мириси. одобрено и тестирано од 1987 г

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/detergenti-per-ambienti/878-anti-odours-detergent-8006933058103

 

 

 

Нема на залиха

Нема на залиха