Vita Verde® Сено со Глуварче

320,00 ден

Сеното треба да биде достапно за секој глодар во доволна количина – во секое време. Поради високата содржина на сурови влакна, го стимулира варењето на животните и исто така промовира абразија на забите. VitaVerde® сеното е чисто природен производ, внимателно собран и сушен на сонце, така што природните витамини се задржуваат колку што е можно повеќе. Збогатен со вкусен глуварче, познат по неговото стимулирачко дејство врз функцијата на бубрезите и промовирање на благосостојбата. Пакување: 500гр

  • 100% природен
  • Збогатен со глуварче
  • Со природни витамини и минерали
  • Висока содржина на сурови влакна
  • Рачно избрано и спакувано

Произведено во Германија

Шифра: 21283 Категорија: