Vitakraft чешел за крзно на куче и маче

670,00 ден 550,00 ден
-18%

Практичен чешел за крзно на куче и маче, за нега на крзно.

  • Изработено од цврста пластика со гумена рачка
  • Со тесни метални шипки
  • Нелизгава гумена рачка

Овој чешел за крзно е идеален за отстранување на прашина, првут и оштетени влакна.

Рачката на чешелот е гумена и удобно се вклопува во раката. Практично: заоблените заби во чешелот се толку блиску еден до друг што крлежите или болвите исто така може да се следат/остранат со чешел. За сјајно и здрава длака!

Произведува: Vitakraft – Германија

Vitakraft чешел за крзно на куче и маче.

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

20 на залиха