Мокра Храна За Мачка Лосос во желе – срце чинија

115,00 ден 87,00 ден
-24%

Храна За Мачка Лосос. Месно мезе рафиниран со нежен сос – ова вкусно мени во чинијата со срцето е поема за вашата мачка секој ден!  Секој сад со Poésie Création содржи неодолив вкус и најдобри состојки. Вкусното мени секако е идеално прилагодено на нутритивните потреби на мачките и убедува со највисок квалитет.

  • фино мени во рафиниран сос
  • со Лосос
  • влажна храна за возрасни мачки
  • без додаден шеќер и додадено жито
  • без додавање на вештачки бои и конзерванси

Производ на Vitakraft-Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Храна За Мачка Лосос

Влажна Храна Мачка Пауч. Vlazna hrana za macki

Мокра храна за мачки. Mokra hrana za macki

Cat wet food

Mokra hrana za macka.

Macki hrana mokra.

Зошто е важна мокра влажна храна за мачките. Zosto e vazna mokra vlazna hrana za macki. Влажна Храна Мачка Пауч

Влажната храна за мачки е богата со протеини, кои поддржуваат силни мускули. Мокра храна за мачки помага да се одржи мускулна маса до зрелоста и до постарите години на мачката.

Мократа храна, конзервираната храна за мачки е исто така многу вкусна. Некои мачки ќе јадат мокра храна повеќе наместо сува, особено пребирливите мачки.

Vlaznata hrana za macki e bogata so proteini, koi poddrzhuvaat silni muskuli. Mokra hrana za macki pomaga da se odrzhi muskulna masa do zrelosta i do postarite godini na mackata.

Mokrata hrana, konzerviranata hrana za macki e isto taka mnogu vkusna. Nekoi macki ke jadat mokra hrana povekje namesto suva, osobeno prebirlivite macki.

Дали треба да се дава на мачки влажна храна? Dali treba da se dava na macki vlazhna hrana?

Мачките можат и треба да јадат влажна храна секој ден бидејќи таа се согласува со дигестивниот систем на мачките подобро од сува или полувлажна храна.

Без оглед на тоа дали ќе изберете сува или мокра храна за мачки, важно е храната да балансирана, комерцијална исхрана за да се осигурате дека вашата мачка ги добива витамините и минералите што им се потребни.

Pet shop mona, address ulica Franklin Ruzvelt Ruzveltova Skopje. Пет шоп мона, адреса улица Франклин Рузвелт Рузвелтова Скопје.

Cat wet food in Skopje. Specialized cat store in Skopje

Категорија: