Гребалка столб за мачка агол – Феликс 68см

7.200,00 ден

Гребалка столб за мачка Duvo+ Felix и овозможувате на вашата мачка часови забава за играње. Долниот дел на столбот е покриен со мек плиш и има неколку отвори. Вашата мачка може да се повлече во неа за да дреме, да се скрие или да си игра.

Самиот столб е обвиткан со канап и е идеален за гребење.

  • долниот дел од кутијата со тркалезни отвори
  • пост покриен со сисал
  • со играчка глушец и топка
  • им помага на мачките да го задоволат својот инстинкт за гребење

Димензии:  46 x 46 x 68cm

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/802-871

4 на залиха

Категорија: