закуска за мачка 95% месо + трева, Cat snack Stick

150,00 ден

Закуска за мачка 95% месо + трева Cat snack се апсолутно задоволство за вашата мачка! Стапчиња содржат 95% месо, мирисаат примамливо, а вкусот е едноставно неодолив – без никакви вештачки засилувачи на вкусот.

Оваа варијанта со трева за мачки и инулин, исто така, убедува со вистинска додадена вредност за животното, бидејќи го поддржуваат варењето на вашата мачка.

  • 95% месо (пилешко),
  • За поддршка на варењето, трева и инулин
  • формула без шеќер
  • без бои, без вештачки засилувачи на вкус

Практично: секое стапче е завиткано поединечно – така се зачувува свежината и аромата. (3 стапчиња во комплет)

Производ на Vitakraft-Германија

Закуска за мачка 95% месо + трева Cat snack

Категорија: