Интерактивна играчка за маче

2.150,00 ден

Интерактивна 3 во 1 играчка на батерии за мачки со дел што се отстранува за рачно заигрување и топче со ѕвонче.

Зошто играчки за мачки?

Тие го симулираат искуството од лов на безбеден и удобен начин за да ја одржат вашата мачка среќна, здрава и исполнета. Без соодветни играчки, вашата мачка ќе се обиде да ги претвори работите како што се чевлите и мебелот во играчки.

Придобивките од тоа што вашата мачка си игра со играчки:

  • Играчките за мачка го ублажува стресот и досадата
  • За ослободување на агресија,  играчките за мачки помагаат
  • Мачката полега гради самодоверба
  • Поврзување со вашата мачка