Каишкa cat collar Hearts Reflective

430,00 ден 350,00 ден
-19%

Една од нашите цели на duvoplus е да продолжиме да ја зајакнуваме таа важна врска со вашето маче. Асортиманот duvoplus нуди:  безбедност, модерен дизајн, изработен од квалитетен и удобен матријал.

Оваа рефлектирачка каишка обезбедува оптимална видливост во темница. Безбедносното затворање на ремчето е специјално дизајнирано да се отвора доколку вашата мачка падне и се заглави од гранка или ограда. Затворачот  ќе се отвори веднаш. На ремчето има и место за вашето име и адреса за да бидете сигурни дека вашата мачка ќе се врати дома што е можно побрзо доколку некогаш се изгуби.

  • рефлектирачки за оптимална видливост во темница
  • со додаден адресар и ѕвонче
  • квалитетен и удобен матријал
  • со практично безбедно затворање (ако мачето се заглави тогаш клиперот се отвара да не дојде до заглавување)
  • модерни бои кој привлекуваат внимание

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/11838/cat-collar-hearts-reflective-mixed-colors

20 на залиха

Шифра: 11838 cat collar hearts Категории: ,