Кафез за мини зајак или морско прасе Ronny 60

8.500,00 ден 5.999,00 ден
-29%

Кафез за мини зајак или морско прасе Ronny 60 е со силна и квалитетна пластика.  Има пластично дно кое е не токсично и силна метална мрежа, жица.

Има две големи врати на предната и горната страна за лесен пристап до внатрешноста на кафезот, за вметнување храна и за нормално одржување.

Пластичната полица закачена на дното со скала му овозможува на вашиот глодар да има повеќе простор за негова забава и релаксација. Внатрешната опрема ја комплетираат додатоците како што се пластичниот сад Fun Bowl, надворешната хранилка за сено Feel и поилката Bibber 400 со практично поврзување за кафезот. Можете да го преместите кафезот лесно, едноставно и безбедно, од едно место на друго.

  • кафез за зајчиња / морски прасиња
  • Силна и квалитетна пластика, не токсична
  • Лесен за одржување, затворен дел за помалку ѓубре
  • кафез за зајчиња / морски прасиња
  • комплетно опремен.

Производител: Imac – Italy

Димензии:      60 x 40.5 x 36 см

Повеќе инфо  https://www2.imac.it/catalog/en/rodents/rabbits-and-guinea-pigs/ronny-60/?lang=en

3 на залиха

Шифра: D1110-1 Категории: ,