Кафез за хрчак, глодари Criceti 2

2.800,00 ден

Кафез за хрчак, глодари Criceti 2 е со пластично дно и метална мрежеста структура. Отворот на покривот со заштитна кука ќе ви овозможи удобно да ја вметнете храната и лесно да стигнете до вашето домашно милениче.

  • изработен од високо квалитетни материјали
  • комплетно опремен како на сликата
  • димензии: 45 x 31 x 29 cm

Производител: Imac – Italy

Се препорачува кафезот за хрчак да биде од издржлива пластика со метални жици. Исто така, важно е пластиката да биде нетоксична.

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/rodents/hamsters/criceti-2/?lang=en

5 на залиха