Минерален блок за птици Vita Fit

150,00 ден

Минерален блок за птици Vita Fit е незаменлив во секое засолниште за птици: малиот камен за клукање гарантира дека птиците имаат оптимално снабдување со минерали, ја поддржува структурата на коските и има дигестивно регулирачки ефект. Каменот е идеален и за заострување на клунот.

  • блок / камен за сите птици
  • со вредни минерали
  • без бои, без супстанци за конзерванси
  • со практичен уред за држење

Произведено во Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Mineralen blok za ptici tigrici