Крекер за тигрицa калциум Calci Fit

180,00 ден 150,00 ден
-17%

Крекер за тигрицa калциум  Vitakraft Calci Fit – Неодоливиот Kräcker® Calci Fit не само што има добар вкус, туку и им нуди на животните вредна функција. Оваа варијанта содржи вреден калциум, кој ја поддржува структурата на коските.

Крцкавите стапчиња се специјално дизајнирани за тигрици и мали птици и импресионираат со нивните висококвалитетни природни состојки.

  • Со калциум за здрава структура на коските
  • Есенцијални витамини и минерали
  • Формула без шеќер
  • Три вкусни слоеви
  • Печени на необработено природно дрво
  • Природни суровини со висок квалитет

Произведено во Германија

За витален живот на птиците!

Шифра: 21226 Категорија: