Мокра Храна За Мачка Конзерва Лосос

85,00 ден

Мокра храна за мачка конзерва Vitakraft Poésie, Лосос, секој ден одново го инспирира вашиота мачка со неодолив вкус кој прекрасно нежно се топи на јазикот, залче по залче. Идеално прилагодени на нутритивните потреби на мачките и се направени со најдобри состојки. Секако со највисок квалитет, за витална сила со здрава изхрана.

  • со лосос
  • висококвалитетна влажна храна со витамини, магнезиум, цинк и таурин
  • без додавање на вештачки бои
  • без додаден шеќер

Мокра храна за мачка конзерва од 85 гр

Производ на Vitakraft-Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: