Храна за мачка со риба и зеленчук Vitaday cat

220,00 ден1.800,00 ден
-18%

Комплетна храна за мачки Vitaday со риба и зеленчук

  • со минерали
  • со витамини
  • чисти заби и здрави непца
  • одлична сварливост

Комплетна храна за мачки со риба и зеленчук: Vita Day Croccantini е вкусна храна за мачки со правилен баланс на сите хранливи елементи кои се неопходни за рамномерен раст и одржување на вашата мачка. Овој рецепт се карактеризира со одлична сварливост, а притоа е погодна и за одржување на чисти заби и здрави непца.

Vitaday 1кг (мерена)
220,00 ден
Vitaday 10кг (голема вреќа)
1.800,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: