Напиток за мачкa Патка Leonardo cat drink duck

85,00 ден

Напиток за мачкa Патка (со сос плус месо) Leonardo cat drink duck.  Во принцип, мачките не консумираат доволно течност, вода. Мачките кои не пијат доволно течност може да дехидрираат. Дехидрацијата може сериозно да го загрози здравјето на вашата мачка, функцијата на уринарниот систем.

  • со нежно сварени парчиња месо од патка
  • идеален за дополнување на сува храна
  • извонреден вкус и дигестивна
  • поддржува функцијата на уринарниот систем
  • извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • без вештачки бои, ароми и конзерванси

Овој Напиток за мачки се користи за влажнење на сувата храна. Ова им дава дополнителен вкус на мачките, за да уживаат уште повеќе во оброкот. Во исто време да се внесе потребната течност во телата.

Повеќе инфо: https://www.leonardo-catfood.com/leonardo-drink-care-urinary-chicken