Песок за мачки Kittosan-бор, 5кг

380,00 ден 290,00 ден
-24%

Песок за мачки Kittosan-бор, 5кг

  • природни минерални производи
  • Добар квалитет со економична цена
  • Едноставно чистење
  • пријатен мирис на бор
Категорија: