Пилешко и Патка 400 гр

125,00 ден 95,00 ден
-24%
  • со свежо месо
  • на пареа
  • без бои и без конзерванси
  • достапна во 4 вкуса

—Произведено во Италија—

Kekè Fresh Bocconcini е производ на база на месо за одржување на мачки од која било раса. Специјалната формулација на производот, во комбинација со употребата на висококвалитетни суровини, гарантира привлечност способна да ги задоволи дури и најпребирливите мачки.

Повеќе инфо:https://www.giuntinipet.it/prodotti/keke/gatto/keke-fresh-bocconcini/

19 на залиха

Категорија: