Стапче 40см со јаже, пердув и ѕвонче

290,00 ден

Стапче 40см со јаже, пердув и ѕвонче

природни играчки за мачки

  • Стапче 40см
  • со јаже, плус пердувче и ѕвонче
  • сладок вкуз на карамела

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/cane-with-sisal-sweet-and-feathers/

18 на залиха

Категорија: