Тоалет за мачка Maddy cat 57см

2.530,00 ден

Тоалет за мачка Maddy е затворен тоалет за мачки кој доминира со својата практичност и квалитет. Maddy е производ број 1, најпродаван во Италија во категоријата затворени тоалети за мачки. Maddy е незаменливо за нашите пријатели мачки и за нивната секојдневна хигиена.

  • направенa од квалитетна пластика
  • преклопен капак се крева за брзо и лесно чистење
  • вклучени се филтер за активен јаглен и лопатка
  • платформа за поддршка за да помогне за влез и излез

Димензии: 57 x 43 x 41 cm

Достапен во 3 бои

Произведeно во Италија

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/toilette-per-gatti/maddy-junior/

5 на залиха

Категорија: