Чешел Бамбус 2 во 1, 23cm

500,00 ден

Чешел Бамбус 2 во 1, големина 23cm

  • Го чисти крзното и ја масира кожата
  • Обезбедува здрав и сјаен слој
  • Ергономска рачка изработена од еколошки бамбус
  • Погоден за сите видови влакна

Дименезија: 23 x 7 см

Со оваа двострана четка, вашето домашно милениче добива целосно негување. Едната страна од четката содржи тенки иглички кои ја масираат кожата и ги отстрануваат купчињата мртви влакна од крзното. Другата страна е најлонска четка со меки влакна која создава природен сјај и здрав слој. Ергономската рачка за зафат е направена од еколошки бамбус.

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/158008.000/bamboo-2-in-1-grooming-brush

9 на залиха