Шампон за куче расплеткување на влакна – detangling

390,00 ден

Шампон за куче расплеткување на влакна, со долга длака, мирис праска (shampoo detangling)

  • Шампон за расплеткување за кучиња со долга длака
  • Со природни екстракти за сите раси на кучиња
  • Атрактивен мирис на праска
  • За чист, здрав и сјаено крзно
  • Без парабен, неутрална pH вредност

Шампонот за расплеткување со праска од duvoplus е специјално развиен за возрасни кучиња со долго крзно. Овој шампон чисти, расплетува, навлажнува и го остава крзното меко и сјајно.

Шампонот ги содржи сите потребни екстракти и е погоден за сите раси на кучиња со долга длака, а исто така не содржи парабени. Екстрактот од праска дава прекрасен свеж мирис.

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/12854.000/shampoo-detangling