Шампон puppy

350,00 ден

Шампон puppy (за мали кутриња)

  • Благ шампон специјално погоден за потребите на кученцата
  • природни екстракти
  • за чист, здрав и сјаено крзно
  • без парабен, неутрална pH вредност
  • вкусен мирис на камилица

Шампонот за кутриња од duvoplus е идеален за кученца со нормална до чувствителна кожа благодарение на неговиот многу благ состав. Овој шампон е погоден за специфичните потреби на кученцата и ги содржи сите природни екстракти потребни за чисто, здраво и сјајно крзно. Шампонот е погоден за сите раси на кучиња.

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/12852?f%5B0%5D=animals%3A19&f%5B1%5D=product%3A460&f%5B2%5D=product%3A471

19 на залиха