Cat snacks закуска за мачка со Омега 3, 95% месо + риба

150,00 ден

Закуска за мачка со Омега 3, содржи 95% месо и риба, примамливо и едноставно неодолив вкус – без никакви вештачки засилувачи на вкусот. Оваа варијанта ја поддржува и здравата кожа и убавото крзно со Омега 3.

Практично: секое стапче е завиткано поединечно – така се зачувува свежината и аромата.

  • 95 % месо и риба
  • со омега 3 за здрава кожа и убаво крзно
  • формула без шеќер, без жито
  • без бои, без вештачки засилувачи на вкус

3 стапчиња во комплет

Производ на Vitakraft-Германија

 

Категорија: