Catnip за мачки спреј Vitakraft

290,00 ден

Catnip за мачки спреј Vitakraft e со екстракт од коча за мачка: Бидејќи за кратко време, неколку спрејови ќе ги направат несаканите предмети едноставно неодоливи за вашата мачка!

Catnip = Релаксирачки – и обезбедува пријатни часови на играње. Испрскајте го спрејот на несаканите гребалги, кревети за мачки, или играчки и вашата мачка ќе биде воодушевена!

  • со екстракт од коча билка
  • идеален за прскање предмети
  • неодолив и стимулирачки игри

Catnip е растение кај нас позната како коча билка, а научно познато како Nepeta cataria – кое е член на семејството нане = коча

Catnip за мачки спреј = 50 мл

Категорија: