Cat’s Best Litter Smart Pallets – Песок за мачки, дрвени пелети

680,00 ден

Cat’s Best Original Litter за мачки е најпопуларното легло за хигена за мачки од растителни влакна ширум светот, кое ги комбинира природата и развојот на високата технологија.  Технолошки рафинираните активни дрвени влакна апсорбираат влага и мириси, складирани длабоко внатре. Тој е целосно природен и без хемиски адитиви. 2.1kg = 5 литри

Cat’s Best Litter Smart Pallets (песок за мачки) на прв поглед:

  • се згрутнува (clumping cat litter)
  • направено од технолошки рафинирани активни дрвени влакна
  • висока апсорпција, 700% апсорпција, дрвени влакна апсорбираат влага и мириси
  • 100% органски, природно и без хемиски адитиви
  • без прашина
  • нежно на шепите и на паркетните подови
  • ефикасно и економично: може да трае до 5 недели
  • 100% компостлив и биоразградлив: може да се отстранат од садот и да се фрлат во тоалетот
  • лесен за транспорт – до 50% полесен од минералниот отпад

Cat’s Best Original Litter за мачки користи исклучиво секундарни суровини за дрво со сертификат за PEFC од дрвната индустрија, така што не се сечат дополнителни дрвја!

Повеќе инфо: https://www.catsbest.eu/product/cats-best-smart-pellets/

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Шифра: Cat best litter Smart Pallets Категорија: