Четка за заби за куче – две страни

240,00 ден

Двојна четка за заби за чистење на забите на кучињата и мачките, од една страна со влакна кои заземаат правоаголна форма, од друга со позаоблена форма, за да допре до забите на миленичето во сите негови делови и со тоа да обезбеди целосна и длабинско чистење.

  • препорачан од ветеринари за употреба на домашни миленици
  • мека и нежна
  • целосна и длабинско чистење

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/dental-care/844-double-toothbrush-for-dogs-and-cats-8011391723708

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/