Crancy I love cat (dental)

230,00 ден 140,00 ден
-39%

I Love Cat е вкусна здрава закуска/награда

  • со свежо месо
  • содржи 12 дополнителни витамини
  • дентална нега

Внимателно одбран извор на нерастворливи влакна што помага да се одржат чисти заби и таурин за оптимална функција на срцевиот мускул.

25 на залиха