дентална нега за кучиња со Витамин Ц – Dental Bites

170,00 ден

Дентална нега за кучиња со Витамин Ц – Dental Bites, лошиот мирис на здив ќе биде минато ако вашето куче јаде дентал грицки кои го освежуваат здивот.

Формулиран со зеолит, кој може да помогне во апсорпција на компоненти на лошиот здив, заедно со витамин Ц и концентрирани сурови влакна кои имаат корисен ефект врз оралната хигиена, помагајќи да се одржи свежиот здив на вашиот пријател.

  • дентална нега со Витамин Ц
  • со Цинк

Компактната структура, заедно со содржината на минерали во овој третман, помага да се намали таложењето на наслаги и забен камен и помага во одржување на чисти заби. Содржи цинк и боровинки.

Дентална нега за кучиња со Витамин Ц

25 на залиха