Hill’s храна за мали мачиња до 1 год (kitten)

850,00 ден5.600,00 ден

Hill’s Science cat food for Kitten,  е сува храна за мали мачиња до 1 година, специјално избалансирана за потребата на малите мачиња, специјално формулирана за развојните потреби на мачињата, така што тие го добиваат најдобриот почеток во животот и го развиваат својот целосен потенцијал.

Hill’s за за мали мачиња до 1 година

  • Го поддржува имунитетот и здравиот раст кај мачињата
  • DHA од рибино масло за здрав развој на мозокот и очите
  • Балансирани минерали за силни коски и заби
  • урамнотежена содржина на минерали: за одржување на здравјето
  • без конзерванси, вештачки бои и засилувачи на вкус

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/cat-food/sp-feline-science-plan-kitten-healthy-development-chicken-dry

Hill's 1кг (мерена)
850,00 ден
Hill's 1.5кг (мала вреќа)
1.850,00 ден
Hill's 7кг (голема вреќа)
5.600,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: