Hill’s храна за мачки уринарна 1.5кг

2.370,00 ден 1.860,00 ден
-22%

Hill’s Cat food Adult Urinary Health е специјална храна за кастрирани / стерилизирани мачки. Кастрацијата на мажјаците односно стерилизацијата на женките.

Вкусна комплетна храна за возрасни мачки, за поддршка на здравјето на уринарниот систем. Оваа формула обезбедува прецизен баланс на исхрана: енергија, витамини и минерали.

Мачките честопати може да страдаат од почувствителен уринарен систем од другите домашни миленици. Hill’s™ Urinary Health содржи идеална содржина на минерали за да помогне во поддршката на здравјето на уринарниот тракт.

Пакување: 1.5 кг

Hill’s™ Urinary Health, за здравје во уринарниот систем на прв поглед:

  • Нема дополнителни засилувачи на вкус, бои или конзерванси.
  • Комплетна храна за кастрирани / стерилизирани мачки
  • Прилагодена содржина на минерали: за поддршка на здравјето на уринарниот тракт
  • Балансиран сооднос на хранливи материи: совршено прилагоден баланс на витамини, минерали, енергија и протеини
  • Витамини Е и омега-6: да го поддржат здравјето на кожата и крзното

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/cat-food/sp-feline-science-plan-adult-urinary-health-sterilised-cat-dry

14 на залиха

Шифра: Cat urinary health Категорија: