Hill’s нега на тироидната жлезда мачки 156гр

240,00 ден

Медицинска храна за мачки е лесен и удобен начин за справување со хиперактивната тироидна жлезда кај мачката и единствената клинички докажана исхрана за намалување на производството на тироидни хормони за 3 недели.

Како овој производ ќе му помогне на вашето маче:

  1. Исхраната покажа дека го намалува производството на тироиден хормон (Т4) за 3 недели
  2. Го поддржува здравјето на бубрезите, срцето и уринарниот систем
  3. Помага во одржување на чиста мускулна маса
  4. Видливо подобрување на кожата и крзно (со Омега 3 & 6)
  5. S+OXSHIELD: Формулиран за промовирање на уринарна средина што го намалува ризикот од развој на кристали на струвит и калциум оксалат

Како работи:

  1. Контролиран фосфор и намален натриум со омега-3 масни киселини од рибиното масло
  2. Високо ниво на Л-карнитин за поддршка на здрава состојба на телото
  3. Омега-6 масни киселини за промовирање на здрава кожа и крзно

Повеќе инфо: https://www.hillspet.com/cat-food/pd-yd-feline-canned

Шифра: Hills cat y/d Категорија: