Hill’s hrana za macki Hairball care cat food

960,00 ден2.590,00 ден
-9%

Вашата мачка секојдневно се митари, се лиже рутински што може да предизвикува проблеми, особено за расите со долга коса. Ова значи дека вашата мачка може да голта голема количина влакна, што може да формира влакненца во цревата и да резултира со повраќање, што е непријатно искуство за вас, вашата мачка и вашиот дом. Овој Hill’s Science Plan Adult Hairball & Indoor Chicken е специјално развиен за да понуди решение за возрасни мачки.

Hill’s Science Plan Adult Hairball & Indoor Chicken содржи иновативна технологија на влакна која помага да се поддржи дигестивниот тракт и да се поттикне движењето на влакната низ системот.

Hill’s Science Plan Adult Hairball Chicken на прв поглед:

  • комплетна храна за возрасни мачки
  • ги намалува исфрлува влакната  : преку поттикнување на природната дигестивна функција
  • технологија на влакна: за поддршка на здравото варење
  • контролирана содржина на минерали: за одржување на здрав уринарниот тракт
  • за мачки во затворен простор: адаптирана енергетска содржина, висококвалитетни протеини
  • направено од висококвалитетни состојки: само најдоброто за вашата мачка
  • без конзерванси,  без синтетички бои, без вештачки вкусови

Повеќе инфо: https://www.hillspet.com/cat-food/sd-feline-adult-hairball-control-dry

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Hill's cat hairball 3кг (вреќа)
2.590,00 ден
Hill's cat hairball 1кг (мерена)
960,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: