Глувцe со опашка и ѕвонче

180,00 ден
  • глувцe со димензија 7 х 3 см, со опашка 10 cm со ѕвонче
  • Шарени, забавна играчка, со светли бои, со ѕвона, со “catnip”

идеални за гарантирање на повеќечасовна забава.

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/set-2-topolini-con-coda/

18 на залиха

Категорија: