кеси за кучиња хигиенски – Record

180,00 ден

Пакување од 3 ролни за вкупно 60 хигиенски кеси за собирање измет кога сте излезени со вашето домашно милениче. Кесите се цврсти, без мирис и отпорни на протекување и ги имаат следните димензии 27 x 30 cm

Лесно се отвораат и кинат и се погодни за хигиенски дозери за кеси со стандардна големина.

3 ролни/60 кеси 27×30 cm

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/waste-bags/1916-4389-free-style-dog-hygienic-bags-3-rolls-60-bags-27×30-cm#/83-colour-light_blue