Мокра храна за мачка конзерва Пилешко Poésiе

85,00 ден

Влажна храна за возрасни мачки Vitakraft Poésie Mousse секој ден одново го инспирира вашиота мачка со неодолив вкус кој прекрасно нежно се топи на јазикот, залче по залче. Идеално прилагодени на нутритивните потреби на мачките и се направени со најдобри состојки. Секако со највисок квалитет, за витална сила со здрава изхрана.

  • со пилешко
  • висококвалитетна влажна храна со витамини, магнезиум, цинк и таурин
  • без додавање на вештачки бои
  • без додаден шеќер

храна за мачка конзерва од 85 гр

Производ на Vitakraft-Германија

Категорија: