храна за мачки мокра Leonardo патка 200g

250,00 ден 180,00 ден
-28%

Германска Супер премиум влажна храна за мачка, Leonardo користи само свежи месни производи. Благодарение на високата биолошка вредност на овие производи, на вашата мачка ќе и треба релативно мала количина за да ги задоволи нејзините дневни потреби за исхрана.

  • месни производи исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • со екстра свежо месо
  • без вештачки бои, ароми и конзерванси
  • без протеин од соја

Нашиот холистички пристап

Сè што е содржано во храната за мачки влијае на виталноста, здравјето и животниот век на мачката.

Интеракциите помеѓу исхраната и здравјето се многубројни и разновидни и се предмет на промена во текот на животот на мачката. LEONARDO е резултат на холистички нутриционистички концепт, кој ја одржува виталноста на мачката преку природно избалансирани состојки.

Произведено во Германија

Повеќе инфо: https://www.leonardo-catfood.com/detail/17c3016d265c4f0380153aff5351440e

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

46 на залиха

Шифра: Leonardo cat duck 200g Категорија: