Влажна храна за мачки пауч Риба Poesie

85,00 ден

Влажна храна за возрасни мачки, висококвалитетни парчиња месо од Риба (бакалар) природно и нежно сварено, опкружено со неодоливо вкусно сос. Број #1 производ во Германија, за пауч од Риба.

Највисок квалитет, се разбира, рецептот е нутриционистички совршено прилагоден на потребите на мачките и не се додава ниту шеќер ниту жито. Исто така целосно се избегнува додавање на вештачки бои и конзерванси.

  • со месо од Риба (бакалар) во сос
  • нутриционистички совршено
  • без додаден шеќер и без додадено жито.
  • без додавање на вештачки бои, конзерванси и вештачки вкусови

Влажна храна за мачки:   пауч од 85 гр

Производ на Vitakraft-Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: