Награди за куче, стапчиња – Stripes co Говедско месо

240,00 ден

Награди за куче, стапчиња – Stripes co Говедско месо (Vitakraft Beef Stripes) се одличен начин да го мотивирате вашето куче, придружник! Гарантира дека вкусот на вашето куче е задоволен, туку и ги поттикнува врвните перформанси. Овие вкусни задоволства се совршени кога сте во движење, нудејќи брз и ефикасен начин да го наградите вашето куче.

Екстра месо, екстра вкусен! Овие вкусни ленти за џвакање се направени со:

  • многу свежо говедско месо – идеални како обилно задоволство или ужина помеѓу оброците
  • vitality plus-виталност плус концепт
  • Срдечна забава за џвакање за вашето куче

20 ленти по пакување

Идеални се како награда или за задоволување на гладот ​​во текот на денот

Производ на Vitakraft-Германија

Награди за куче, стапчиња – Stripes co Говедско месо

Нема на залиха

Нема на залиха

Категорија: