Ola-канаринци

180,00 ден

Ola Standard е Комплетна храна за канаринци и други птици пеачи. Формулирана со врвна, природна мешавина на семиња со додадени витамини, минерали и хранливи материи во трагови.

Пакување од 800 гр.

Категорија: